شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی استاندارترین مرکز در کشور و منطقه است بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز
سرخط خبرها

 وزیر راه و شهرسازی در مشهد: چین راه اندازی قطار سریع السیر مشهد – تهران را بر عهده می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۳۱۶۴۰
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
 وزیر راه و شهرسازی در مشهد: چین راه اندازی قطار سریع السیر مشهد – تهران را بر عهده می‌گیرد
وزیر راه و شهرسازی گفت: طی مذاکرات و تفاهم انجام شده، قرار است چینی ها، مطالعه اولیه برای راه اندازی قطار سریع السیر مشهد – تهران با مقیاس ۳۲۰ کیلومتر در ساعت را ظرف ۲ ماه آینده انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رستم قاسمی روز پنجشنبه در نشست اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با شهردار و اعضای شورای شهر مشهد افزود: راه اندازی قطار سریع السیر مشهد – تهران مورد تاکید مقامات ارشد نظام بوده و طی کمتر از یک ماه گذشته مصوبه‌ای در این زمینه داده اند لذا این طرح در اولویت طرح‌های ریلی کشور قرار گرفته است.

وی با بیان این که قرار است تغییرات جدی در حوزه حمل و نقل کشور انجام گیرد ادامه داد: کشور چین در حوزه ساخت قطار سریع السیر رتبه نخست دنیا را دارد و هم اینک ۳۶ هزار کیلومتر قطار سریع السیر در چین ساخته شده است.

قاسمی، کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و وزارت راه و شهرسازی را یکی دانست و گفت: این دو مجموعه می‌توانند در کنار هم نیاز‌های کشور را تامین کنند و اعضای کمیسیون به تغییرات جدی در حوزه حمل و نقل کشور کمک شایانی می‌کنند.

وی به سفر اخیر خود به پاکستان اشاره و اضافه کرد: با وزیرانی که در پاکستان دیدار کردم درخواست همه آن‌ها افزایش پرواز‌ها از پاکستان به مشهد بود و هم اینک نیز ۳۸ پرواز در هفته از پاکستان به مشهد و بالعکس انجام می‌شود از این رو طبق توافقات انجام شده، محدودیتی در پرواز‌های پاکستان به مشهد نخواهد بود، زیرا امام رضا (ع) مورد علاقه شیعه و سنی است.

وزیر راه و شهرسازی به مشکلات جاده‌های زمینی و ناوگان این بخش اشاره کرد و گفت: ۲۲۰ هزار کیلومتر جاده در کشور داریم که نیاز به نگهداری و گاه بازسازی دارند، اما حتی یک ریال هم بودجه در وزارت راه و شهرسازی برای نگهداری از این راه‌ها در نظر گرفته نشده است.

قاسمی افزود: مشهد شهری بین المللی و متعلق به همه مردم جهان است و باید مسیر‌های تردد زائران به سمت مشهد بیشتر مورد توجه قرار گیرد، هرچند پرواز‌های زیادی به سمت مشهد صورت می‌گیرد، اما کافی نیست و هنوز برخی استان‌ها و شهرستان‌ها از عدم راه اندازی پرواز مستقیم به مشهد گلایه دارند که نتوانسته ایم هفته‌ای یک پرواز را به سمت مشهد برای آن‌ها ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در راستای ایجاد تحول در سیستم حمل و نقل کشور، تعدادی از واگن‌های فرسوده را از دور خارج کرده ایم و علاوه بر از رده خارج کردن واگن‌های فرسوده، ۴۰۰ تا ۵۰۰ واگن باری جدید نیز به ظرفیت واگنی کشور اضافه شده است.

وزیر راه و شهرسازی مساله جدی در حوزه حمل و نقل ریلی کشور را لوکوموتیو دانست و گفت: سرعت قطار‌های ما بسیار پایین است و عمر بسیار بالایی دارند، از سوی دیگر شرایط جدیدی در منطقه خاورمیانه برای ایران به وجود آمده که نیاز به تحولات و تغییرات جدی در حوزه حمل و نقل را جدی می‌سازد.

قاسمی افزود: طبق توافقنامه‌ای که با کشور‌های همسایه امضا شده است، ایران می‌تواند مسیر جابه جایی ۲۰۰ میلیون تن بار باشد، زیرا همه قبول دارند که ایران بهترین مرکز برای ترانزیت است و موقعیت ژئوپلتیکی دارد و هم اینک هفته‌ای دو یا سه بار قطار مستقیم از روسیه وارد ایران می‌شود و حجم دالان‌ها (کریدورها) در ایران ۱۴ هزار کیلومتر مسیر ریلی است که باید هر طور شده سرعت سیر در آن‌ها افزایش یابد.

وی اضافه کرد: ۱۶۰ هزار کامیون در کشور فرسوده شده است و آن‌هایی که هزینه زیادی دارند و سوخت زیادی مصرف می‌کنند باید از رده خارج شوند و از سوی دیگر تردد‌های ترانزیتی مستقیم بین روسیه و ایران در حال انجام است از این رو نوسازی ناوگان زمینی کشور ضروری است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: انجام کار‌های بزرگ در حوزه حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی کشور بدون همراهی مجلس شورای اسلامی ممکن نیست و برای این حوزه باید فکری بنیادی کرد.

قاسمی افزود: هم اینک قطار از چین می‌آید و از طریق ایران به سمت دالان‌های (کریدورهای) ترکیه حرکت می‌کند و این از دیگر فرصت‌های ماست که اگر به آن توجه نکنیم از دست خواهیم داد.

وی با اشاره به این که برنامه تحول در بخش حمل و نقل کشور با اختصاص ۲۰ میلیارد دلار اجرا خواهد شد ادامه داد: پارسال توافقی با دوستان چینی به امضا رسید که بخشی از دالان‌های (کریدورهای) ایران با بهره گیری از پیمانکاران ایرانی ساخته شود.

او همچنین با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن و این که مشکل تامین زمین تقریبا در اکثر شهر‌های کشور حل شده است افزود: برای ساکنان مشهد قرار است ۳۰ هزار واحد از محل طرح نهضت ملی مسکن ساخته شود که طی توافق انجام گرفته با آستان قدس رضوی، زمین تامین شده است و ظرف چند روز آینده کلنگ عملیات اجرایی آن به زمین زده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->